Torrin sifan GA ISO 2400 DDC 241-241 BBQ

Torrin sifan GA ISO 2400 DDC 241-241 BBQ

Torin Sifan

€ 2840,00 excl btw
Capaciteit 3250m³/H, 230V, 50Hz, 5,0A, 1255W
Technische gegevens: 12x kitchen actief koolstoffilters 450mm, 1x F7 zakkenfilter 490x592x600mm, elektrostatische filter(s), 1x RVS G2 wasbare voorfilter 490x592x45mm en 1x ventilator 3250m³/h bij 0Pa. Deze geïsoleerde geurfilterkast is speciaal ontworpen voor de barbecue restaurants. Het systeem vangt het vet af, verwijderde de rook (mengsel van gas en roet), ontgeurd de vervuilde keukenlucht tot wel 85% en voert vervolgens de behandelde keukenlucht af via de ventilatie unit. Het filtersysteem wordt geheel in aluminium ALMG3 vervaardigd en geïsoleerd. Het aluminium is erosiebestendig, dus ook zee- en waterbestendig. Het weegt minder dan de gegalvaniseerd stalen omkasting. Het scheelt aan gewicht circa 4kg per vierkant meter. Dit type geurfilterkast (koolstoffilterkast) kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Het systeem wordt standaard voorzien van RVS voorfilter(s), F7 zakkenfilter(s), elektrostatische filter()s),kitchen actief koolstoffilter(s) en ventilator. De vervuilde keukenlucht wordt gereinigd in 4 fasen. Fase1: De RVS G2/G3 voorfilter(s) en de F7 zakkenfilter filteren de grote vuildeeltjes en vet uit de vervuilde lucht. De RVS filter werkt overigens ook als druppelafscheider. Fase2: Het elektrostatisch hoofdfilter verwijdert vervolgens de resterende kleinere deeltjes < 0,01 micron (= 0,00001 mm!). Het elektrostatische Medfan filter werkt door middel van een elektrostatische lading. Deeltjes met dezelfde lading, positief of negatief, stoten elkaar af terwijl deeltjes met een tegengestelde lading elkaar aantrekken. De vervuilde lucht stroomt eerst door de ionisatorsectie die onder een spanning staat. Dit brengt een positieve lading over op de vervuilende deeltjes waarna de lucht door de collectorsectie stroomt waar de vervuiling wordt afgezet. De geladen vervuilende deeltjes worden aangetrokken door de geaarde platen en zetten zich daarop vast (rook verwijdering). Fase 3: Kitchen actief kool voor het filteren van geurmoleculen uit de vervuilde lucht (adsorberen/ ontgeuren). Fase 4: Tot slot wordt de behandelde keukenlucht afgezogen en afgevoerd door een centrifugaal ventilator. Optioneel kan er na de ventilator nog een coulissendemper ingebouwd worden om het geluid van het restuarant te dempen.